Sen-seniorer

Velkommen til OR's klub for sen-seniorer. Vi ror, hygger og nyder klubbens fælleskab - i vores eget tempo og i alt fra inriggere til singlescullere!

Herunder kan du læse lidt om os, skulle du have spørgsmål, så send en mail, skriv til os eller ring til klubben på 66122801. Du kan også bare kigge forbi Kanalvej 160 ved lejlighed.

Hvem er vi? Vi er 70 Sen-seniorer i alderen fra 65 til 91. Sen-seniorafdelingen har plads til nye medlemmer.

Hvad laver vi? Ror, hygger og nyder klubbens fælles goder. Sen-seniorerne fokuserer på roning efter lyst og evne.

Hvor finder du os? Odense Roklub, Kanalvej 160, 5000 Odense C.

Hvornår foregår det? Vi starter på vandet ved standerhejsningen, der roes hver mandag og torsdag formiddag fra 8:00. Længden af turene varierer. Skal man bare lige luftes, kan man aftale en lille tur. Er man til mere, kan turen gå til Vigelsø. Vinteren går med træning i ergometer, stadig mandag og torsdag formiddag fra 8:00.Træningen følges op med en hyggelig kop kaffe eller en øl i Tutten. Ud over roning har vi også andre arrangementer, for eksempel besøg i Nyborg og Svendborgs roklubber, som også kommer på besøg hos os. Vi tager så på ture med blandede bådehold fra begge klubber.

Andre arrangementer. Julefrokost skiftes vi til at arrangere.I løbet af vinteren spiser vi af og til fælles frokost med madpakker. Endelig tager vi del i klubbens almindelige fællesaktiviteter, så som madlavning, hjælp med kurser og lignende.

Ny roer? Hvis du er ny roer, skal du fremvise en gyldig svømmeprøve. Du bør som roer kunne svømme, derfor beder vi om et bevis på, at du kan svømme 300 meter. Prøven skal være af ny dato, og fornyes hvert andet år. Nye roere kaldes "kaniner" indtil de har gennemgået en grundtræning og er blevet døbt af Kong Neptun. Sen-seniorerne har en lidt mildere udgave af dåben, som ellers kan være en meget livlig og våd affære. Hos os klipper Neptun kaninernes pap-ører, alle får et navn, og så er spiser vi frokost sammen.