Opstarts kursus i Odense Roklub

English info below

Hvis du vil lære at ro så udfyld skemaet og tryk på submit. ( tryk F5 for at opdatere siden bagefter )

Tilmelding er ikke bindende Vi vil kontakte dig personligt senere. Du er tilmeldt når det er vinget af i "tilmeldt" rubrikken.

Er du under 18 eller pensionist se under "Afdelinger"

For at starte skal du:

- Aflevere svømmeprøve på 300 meter. blanket m. instruktion kan hentes og printes herfra Svømmebevis. Beviset skal afleveres ved kursets start.

-  Betale kursusgebyr på 600,- kr. (dækker også kontingent resten af kvartalet du starter).Du får nærmere besked herom når tidspunktet nærmer sig.

Læs mere om forløbet her Rokursus

Første hold i år starter d. 8. februar 2017. Indendørs onsdage fra 19.00-20.00 (på vandet fra ca. 1. april)

Der er endnu ikke planlagt efterfølgende hold.

For begge kurser gælder at der efterfølgende vil være et ca. 3 ugers forløb på vandet hvor man skal komme mindst 5 hverdage.

For mere info kontakt: Nils Rosschou tlf 23641404 eller skriv en mail  til Instruktion

Vi holder også Informations aftener hvor du kan komme ned og høre mere.

P.S. Hvis du melder dig på efter 15/8 kan vi ikke garantere en plads på holdet. Vi vil dog gøre hvort bedste for at få dig med.

Jeg er interesseret i at starte med at ro

Tryk F5 når du har sendt din tilmelding for at opdatere siden. Dit navn vil stå nederst på listen. Tilmelding er ikke bindende Vi vil kontakte dig senere.
Navn: *
Adresse: *
postnummer: *
By: *
Telefon: *
* Kalender
Security Code:
Indtast koden vist ovenfor i tekst boksen her nedenunder
* required Submit   Annuller

Created atSorted By Created at In Ascending OrderNavnTilmelding bekræftet
10-04-2017 13:21Heidi Eriksen
08-05-2017 17:32Mathias Hesselholt Munck
16-05-2017 22:00Anne Grethe MarkvardsenNej
17-05-2017 09:14Carsten Vikkelsøe
23-06-2017 10:47Lennart Bach

Join the rowing club

If you want to learn how to row fill in the form above and press submit . ( press F5 after to update page )

Signing up is not binding. We will contact you later to confirm that you start up. After that the "tilmeldt" field will apear tagged.

In order to start you must:

- provide a swimming test of 300 meters continues swimming. Download/print Certificate form and instructions on what to do here Svømmebevis . Certificate must be provided at the start of the instruction cource. As certificate is in danish here is shortly what to do. Take it to one of the swim baths in Odense and talk to the lifeguard at the poolside. They will monitor that you can do 300m of continues swimming and sign it after your finished.

-  pay an instruction fee of  600,- kr. (it covers also your first months membership of the club). Further information will be provided

There is more info here but only in Danish so far Rokursus

This years instruction season has ended. Next startup is our winter cource starting 8/2 2017 indoor in rowing mashines until start off april were we move outside training on the water.

For more info please kontakt: Nils Rosschou tlf 23641404 or send email  to Instruktion